Nudelsallad med lövbiff och limesås
Nudelsallad med lövbiff och limesås
Nudelsallad med lövbiff och limesås

Nudelsallad med lövbiff och limesås

449934686260004
1 fp risnudlar, 180 gLövbiff1 fp lövbiff, ca 450 g1 msk olivolja½ tsk salt2 krm svartpeppar1 fp raw slawmix, 300 g1 fp woksås hoisin, 120 gLimesås1 fp matyoghurt, 2 dl1 lime1 krm saltNudelsallad1 minigurka1 fp gemsallad, 200 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram en traktörpanna, en liten och en stor skål. Ställ fram alla ingredienser. Ha vatten till nudlarna kokande innan ni börjar med matlagningen.2. Koka risnudlar enligt anvisningarna på förpackningen. 3. Lövbiff: Skär lövbiff i 3 cm breda strimlor. Hetta upp olivolja i pannan och stek lövbiffen på hög värme i 3–4 min. Krydda med salt och svartpeppar. Tillsätt raw slawmix och woksås hoisin i pannan och fräs i ytterligare 3 min på medelhög värme. 4. Limesås: Blanda matyoghurt med limesaft och salt i skålen.5. Nudelsallad: Tärna minigurka och grovstrimla gemsallad. Häll av vattnet från nudlarna och klipp dem 3–4 gånger. Blanda nudlarna, det frästa köttet och grönsakerna med salladen och gurkan i skålen. Servera med limesåsen.