Nudelsallad med lövbiff och limesås
4499346862600041 fp risnudlar, 180 gLövbiff1 fp lövbiff, ca 450 g1 msk olivolja½ tsk salt2 krm svartpeppar1 fp raw slawmix, 300 g1 fp woksås hoisin, 120 gLimesås1 fp matyoghurt, 2 dl1 lime1 krm salt
0 kr
1. Förbered: Ta fram en traktörpanna, en liten och en stor skål. Ställ fram alla ingredienser. Ha vatten till nudlarna kokande innan ni börjar med matlagningen.2. Koka risnudlar enligt anvisningarna på förpackningen.3. Lövbiff: Skär lövbiff i 3 cm breda strimlor. Hetta upp olivolja i pannan och stek lövbiffen på hög värme i 3–4 min. Krydda med salt och svartpeppar. Tillsätt raw slawmix och woksås hoisin i pannan och fräs i ytterligare 3 min på medelhög värme.4. Limesås: Blanda matyoghurt med limesaft och salt i skålen.5. Nudelsallad: Häll av vattnet från nudlarna och klipp dem 3–4 gånger. Blanda nudlarna, det frästa köttet och rawslawn skålen. Servera med limesåsen.