Nudelsoppa med tofu och koriander
Nudelsoppa med tofu och koriander
Nudelsoppa med tofu och koriander
Nudelsoppa med tofu och koriander
Nudelsoppa med tofu och koriander
Nudelsoppa med tofu och koriander
Nudelsoppa med tofu och koriander
Nudelsoppa med tofu och koriander
Nudelsoppa med tofu och koriander

Nudelsoppa med tofu och koriander

249964296710001
Nudelsoppa1 msk neutral olja1 vitlöksklyfta1 tsk ingefära1 liter vatten1 msk kinesisk soja2 umami buljongtärningar1 broccoli½ fp risnudlar, 90 g Tofu1 fp tofu soja ingefära, 270 g1 msk majsstärkelse½ tsk salt1 msk neutral olja1 fp koriander, 20 g½-1 röd chili
0 kr
1. Förbered: Ta fram gryta, stekpanna, skål och bunke.2. Nudelsoppa: Hetta upp grytan med neutral olja och fräs pressad vitlök och ingefära på låg värme i 2 min. Tillsätt vatten, kinesisk soja, umami buljongtärningar och låt det få ett uppkok.3. Tofu: Skär tofu i 2 cm stora kuber. Blanda majsstärkelse och salt i bunken. Hetta upp pannan med neutral olja. Vänd tofun försiktigt i bunken och stek på medelhög värme runtom i 5 min, tills krispig.4. Nudelsoppa forts.: Skär broccoli i mindre bitar och buketter. Lägg i risnudlar och broccolin i grytan i buljongen och koka i 3 min.5. Grovhacka koriander och finstrimla röd chili. Servera nudelsoppan direkt ur kastrullen i djupa skålar. Toppa med tofun, koriandern och chilin.