Nudelwok med grönsaker och cashewnötter
Nudelwok med grönsaker och cashewnötter
Nudelwok med grönsaker och cashewnötter
Nudelwok med grönsaker och cashewnötter
Nudelwok med grönsaker och cashewnötter
Nudelwok med grönsaker och cashewnötter
Nudelwok med grönsaker och cashewnötter
Nudelwok med grönsaker och cashewnötter

Nudelwok med grönsaker och cashewnötter

749564547020008
1 fp udonnudlar, 300 g Grönsakswok1 fp champinjoner, 250 g 1 broccoli1 bit vitkål, ca 250 g 1 msk neutral olja2 vitlöksklyftor1 tsk salt1 fp koriander, 20 g 1 lime1 tsk sambal oelek1 fp teriyaki- och sesamolja, 250 ml1 fp cashewnötter, 110 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram en stor kastrull och traktörpanna. Ställ fram alla ingredienser och ha nudelvattnet kokande innan ni börjar med matlagningen.2. Koka udonnudlar enligt anvisningarna på förpackningen.3. Grönsakswok: Kvarta champinjoner och skär broccoli i mindre bitar och buketter. Strimla vitkål. Hetta upp pannan med neutral olja och fräs champinjonerna på hög värme i 4 min.4. Tillsätt broccolin, den strimlade vitkålen, pressad vitlök och salt i pannan och fräs på medelhög värme i 3 min.5. Hacka koriander och klyfta lime. Tillsätt sambal oelek, koriandern, de kokta nudlarna och teriyaki- och sesamolja i pannan och låt bli varmt i 2 min. Toppa med cashewnötter och servera med limeklyftorna.