Nudelwok med grönsaker och cashewnötter
Nudelwok med grönsaker och cashewnötter
Nudelwok med grönsaker och cashewnötter

Nudelwok med grönsaker och cashewnötter

749564547020008
1 fp udonnudlar, 300 g Grönsakswok1 fp champinjoner, 250 g 1 broccoli1 msk neutral olja1 fp kålmix vitkål/morot, 400 g 2 vitlöksklyftor1 tsk salt1 fp koriander, 20 g 1 lime1 tsk sambal oelek1 fp teriyaki- och sesamolja, 250 ml1 fp cashewnötter, 110 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram en stor kastrull och traktörpanna. Ställ fram alla ingredienser och ha nudelvattnet kokande innan ni börjar med matlagningen. 2. Koka udonnudlar enligt anvisningarna på förpackningen.3. Grönsakswok: Kvarta champinjoner och skär broccoli i mindre bitar och buketter. Hetta upp pannan med neutral olja och fräs champinjonerna på hög värme i 4 min. 4. Tillsätt broccolin, kålmix vitkål/morot, pressad vitlök och salt i pannan och fräs på medelhög värme i 3 min. 5. Hacka koriander och klyfta lime. Tillsätt sambal oelek, koriander, de kokta nudlarna och teriyaki- och sesamolja och låt bli varmt i 2 min. Toppa med cashewnötter och servera med limeklyftorna.