Nudelwok med grönsaker och cashewnötter
Nudelwok med grönsaker och cashewnötter
Nudelwok med grönsaker och cashewnötter
Nudelwok med grönsaker och cashewnötter
Nudelwok med grönsaker och cashewnötter
Nudelwok med grönsaker och cashewnötter

Nudelwok med grönsaker och cashewnötter

549625224760006
½ fp udonnudlar, 150 g Grönsakswok1 fp champinjoner, 250 g 1 broccoli1 msk neutral olja1 vitlöksklyfta½ tsk salt1 fp koriander, 20 g 1 lime1 tsk sambal oelek½-1 fp teriyaki- och sesamolja, 125-250 ml1 fp cashewnötter, 110 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram en stor kastrull och traktörpanna. Ställ fram alla ingredienser och ha nudelvattnet kokande innan ni börjar med matlagningen.2. Koka udonnudlar enligt anvisningarna på förpackningen.3. Grönsakswok: Kvarta champinjoner och skär broccoli i mindre bitar och buketter. Hetta upp pannan med neutral olja och fräs champinjonerna på hög värme i 4 min.4. Tillsätt broccolin, pressad vitlök och salt i pannan och fräs på medelhög värme i 3 min.5. Hacka koriander och klyfta lime. Tillsätt sambal oelek, koriander, de kokta nudlarna och teriyaki- och sesamolja i pannan och låt bli varmt i 2 min. Toppa med cashewnötter och servera med limeklyftorna.