Nudelwok med paneerost
Nudelwok med paneerost
Nudelwok med paneerost
Nudelwok med paneerost
Nudelwok med paneerost
Nudelwok med paneerost

Nudelwok med paneerost

149894461010002
1 fp udonnudlar, 300 g Wok2 fp paneerost, 400 g 1 broccoli1 paprika2 msk neutral olja (alt. sesamolja)1 fp wokmix vitkål/morot, 400 g 1 ½ tsk salt½ fp pad thaisås, 75 ml1 tsk sambal oelek (alt. chiliflakes)1 lime½ fp pad thaisås, 75 ml
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull, traktörpanna och tallrik. Ställ fram alla ingredienser och ha nudelvattnet kokande innan ni börjar med matlagningen.2. Koka udonnudlar enligt anvisningarna på förpackningen.3. Wok: Skär paneerost i 2 cm breda tärningar. Skär broccoli i mindre bitar och buketter och paprika i mindre bitar. Hetta upp pannan med 1 msk neutral olja och stek osten runtom på medelhög värme i ca 3 min. Krydda med ½ tsk salt och lägg över på tallriken.4. Tillsätt ytterligare 1 msk neutral olja i pannan (samma panna som osten stektes i) och stek grönsakerna, wokmix vitkål/morot och 1 tsk salt på medelhög värme i 3 min.5. Klyfta lime. Rör ner udonnudlar, den stekta paneerosten, hälften av pad thaisåsen och sambal oelek i pannan och värm på. Servera med limeklyftorna och resten av pad thaisåsen.