Nudelwok med paneerost
Nudelwok med paneerost
Nudelwok med paneerost

Nudelwok med paneerost

549235733520005
½ fp udonnudlar, 150 g Wok1 fp paneerost, 200 g 1 broccoli2 msk neutral olja (alt. sesamolja)1 fp strimlade morötter, 250 g  1 tsk salt1 lime½ fp pad thaisås, 75 ml1 tsk sambal oelek (alt. chiliflakes)½ fp pad thaisås, 75 ml
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull, traktörpanna och tallrik. Ställ fram alla ingredienser och ha nudelvattnet kokande innan ni börjar med matlagningen.2. Koka udonnudlar enligt anvisningarna på förpackningen.3. Wok: Skär paneerost i 2 cm breda tärningar. Skär broccoli i mindre bitar och buketter. Hetta upp pannan med 1 msk neutral olja och stek osten runtom på medelhög värme i ca 3 min. Krydda med ½ tsk salt och lägg över på tallriken.4. Tillsätt ytterligare 1 msk neutral olja i pannan (samma panna som osten stektes i) och stek broccolin, strimlade morötter och ½ tsk salt på medelhög värme i 3 min.5. Klyfta lime. Rör ner udonnudlar, den stekta paneerosten, hälften av pad thaisåsen och sambal oelek i pannan och värm på. Servera med limeklyftorna och resten av pad thaisåsen.