


One pot tortelloni med örtig tomatsås och bönor
849105907990007One pot tortelloni1 paprika1 rödlök1 msk olivolja1 msk tomatpuré½ tsk salt2 krm svartpeppar1 fp konserverade körsbärstomater, 400 g 1 fp färskost vitlök/örter, 150 g2 dl vatten1 tsk sambal oelek1 fp färsk tortelloni ricotta/spenat, 250 g 1 fp blandade bönor, 190 g 1 fp ruccola, 65 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram en traktörpanna. Ställ fram alla ingredienser innan ni börjar med matlagningen. 2. One pot tortelloni: Strimla paprika och rödlök. Hetta upp pannan med olivolja och fräs paprika, rödlök, tomatpuré, salt och svartpeppar på medelhög värme i 3 min. 3. Tillsätt konserverade körsbärstomater, färskost vitlök/örter, vatten och sambal oelek i pannan och koka upp. Rör ner tortelloni och sjud under lock i ca 5 min. 4. Skölj blandade bönor och vänd ner i pastan, värm upp. Servera tortellonin med ruccola.