Orientalisk torsk- och rispanna
Orientalisk torsk- och rispanna
Orientalisk torsk- och rispanna

Orientalisk torsk- och rispanna

349074188240001
Grönsaker och torsk1 fp snackmorötter, 200 g1 fp torskfilé, ca 600 g ½ tsk salt Torsk- och rispanna1 msk olivolja2 tsk curry1 vitlöksklyfta2 fp expressris, 500 g 1 fp konserverade körsbärstomater, 400 g ½ dl vatten½ msk buljongpulver, alt. ½ tärning1 fp salladsmix, 150 g 
0 kr
1. Förbered: Ta fram en traktörpanna med lock. Ställ fram alla ingredienser innan ni börjar med matlagningen. 2. Grönsaker och torsk: Halvera körsbärstomater. Skölj och skär snackmorötter i tunna skivor. Dela torskfilé i 5 cm stora bitar och krydda med salt.3. Torsk- och rispanna: Hetta upp pannan med olivolja och fräs morötterna, curry, pressad vitlök och expressris på medelhög värme i 2 min. 4. Tillsätt konserverade körsbärstomater, vatten och buljongpulver (alt. tärning) i pannan och sänk till medelvärme och låt puttra i 2 min. Lägg fisken över rispannan och sjud under lock i ca 5 min.5. Servera torsk- och rispannan med salladsmix.