Paneer masala gryta med couscous
Paneer masala gryta med couscous
Paneer masala gryta med couscous

Paneer masala gryta med couscous

449275877470006
Couscous2½ dl vatten1 msk buljongpulver, (alt. 1 tärning)1 msk olivolja1 fp couscous, 250 gPaneer masala1 gul lök3 vitlöksklyftor1 msk neutral olja1 fp garam masala kryddmix, 33 g½ tsk salt1 fp krossade tomater, 400 g1 fp kokosmjölk, 400 ml1 dl vatten2 fp paneerost, 400 g1 msk neutral olja1 fp babyspenat, 175 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull, en skål, en traktörpanna och en stavmixer.2. Couscous: Koka upp vatten, buljongpulver och olivolja. Tillaga couscous genom att lägga couscous i botten av skålen. Slå sedan den varma buljongen över couscousen och plasta över.3. Paneer masala: Hacka lök och vitlök. Hetta upp traktörpanna med neutral olja, fräs löken och vitlöken på medelhög värme i ca 3 min. Tillsätt sedan kryddmix, salt, krossade tomater, kokosmjölk, vatten och koka i 5 min.4. Skär paneerost i 2 cm kuber. Hetta upp stekpannan med neutral olja och stek kuberna runt om på hög värme, så de får lite färg, ca 2 min. Vänd sedan ner paneerosten i såsen i traktörpannan, tillsammans med spenat.5. Servera grytan tillsammans med couscousen.