Paneng fisksoppa med pak choi och jasminris
Paneng fisksoppa med pak choi och jasminris
Paneng fisksoppa med pak choi och jasminris

Paneng fisksoppa med pak choi och jasminris

149155542640002
1 fp jasminris, 150 gPaneng fisksoppa1 fp morötter, 300 g1 gul lök1 fp kolja, 300 g½ tsk salt 1 fp pak choi, 250 g2 msk neutral olja1 fp kokosmjölk, 400 ml4 dl vatten1 msk majsstärkelse1 fp paneng currymix, 32 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram en traktörpanna och en kastrull. Ställ fram alla ingredienser och ha risvatten kokande innan du börjar med matlagningen.2. Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen.3. Paneng fisksoppa: Skala och slanta morötter. Skär gul lök i klyftor. Skär kolja i ca 3 cm bitar och salta. Skär pakchoi i tjocka skivor. Hetta upp traktörpannan med neutral olja och fräs morötterna och löken i ca 3 min på medelhög värme.4. Tillsätt kokosmjölk, vatten, majsstärkelse och paneng currymix i pannan. Koka upp under omrörning, lägg ner fiskbitarna och sänk värmen något. Låt småkoka i ca 3 min.5. Toppa soppan med pak choin och servera tillsammans med riset.