Paneng fisksoppa med pak choi och jasminris
Paneng fisksoppa med pak choi och jasminris
Paneng fisksoppa med pak choi och jasminris

Paneng fisksoppa med pak choi och jasminris

549055760360009
1 fp jasminris, 300 gPaneng fisksoppa1 fp morötter, 300 g1 gul lök1 fp kolja, 450 g1 tsk salt 1 fp pak choi, 250 g2 msk neutral olja1 fp kokosmjölk, 400 ml4 dl vatten1 msk majsstärkelse1 fp paneng currymix, 32 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram en traktörpanna och en kastrull. Ställ fram alla ingredienser och ha risvatten kokande innan du börjar med matlagningen.2. Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen.3. Paneng fisksoppa: Skala och slanta morötter och lök i mindre klyftor. Skär kolja i ca 3 cm bitar och salta. Skär pak choi i tjocka skivor. Hetta upp traktörpannan med neutral olja och fräs morötter och lök i ca 3 min på medelhög värme.4. Tillsätt kokosmjölk, vatten, majsstärkelse och paneng currymix i pannan. Koka upp under omrörning och lägg sen ner fiskbitarna och sänk värmen något. Låt småkoka i ca 3 min.5. Toppa soppan med pak choin och servera tillsammans med riset.