Panerad tex-mex gårdsfisk med syrlig coleslaw
Panerad tex-mex gårdsfisk med syrlig coleslaw
Panerad tex-mex gårdsfisk med syrlig coleslaw

Panerad tex-mex gårdsfisk med syrlig coleslaw

949884377200004
2 portioner valfritt gryn, ca 60 gram/ portionPanerad tex- mex fisk1 ägg2 msk ströbröd½ tsk spiskummin½ tsk paprikapulver½ tsk salt1 krm cayennepeppar1 fp gårdsfisk, 250 g 1 msk olivoljaSyrlig coleslaw1 fp koriander, 20 g1 kålrabbi1 fp matyoghurt, 1 ½ dl½ lime1 krm salt1 krm cayennepeppar½ lime
0 kr
1. Förbered: Sätt ugnen på 225°. Ta fram en ugnsplåt med bakplåtspapper, kastrull, två tallrikar och en skål.2. Koka valfritt gryn.3. Tex-mex panerad gårdsfisk: Vispa ägg i ena tallriken. Blanda ströbröd, spiskummin, paprikapulver, salt och cayennepeppar i andra tallriken. Skär gårdsfisk i 2 cm breda bitar och vänd fisken först i äggblandningen och sen i ströbrödsblandningen. Lägg fisken på plåten och ringla över olivolja. Stek i mitten av ugnen i 10-15 min.4. Syrlig coleslaw: Hacka koriander och skala och skär kålrabbi i tunna stavar. Blanda med matyoghurt, skal och saft från lime, salt och cayennepeppar i skålen. 5. Klyfta lime. Servera den panerade fisken med gryn, coleslaw och lime.