Pasta med kallrökt lax och krämig pepparrotssås
2496444448200024 port. pennepastaGrönsaker1 zucchini1 paprika1 msk olivolja1 tsk salt1 fp kallrökt lax, ca 300 g 1 msk vitvinsvinäger1 fp crème fraiche, 2 dl ½ fp riven pepparrot, ca 45 g1 fp salladsmix, 65 g
0 kr
(69 kr)
1. Förbered: Ta fram en pastakastrull och traktörpanna. Ställ fram alla ingredienser. Ha pastavatten kokande innan ni börjar med matlagningen.2. Koka pennepasta enligt anvisningarna på förpackningen. Spara 1 dl av pastavattnet. 3. Grönsaker: Skär zucchini i halvmånar. Tärna paprika. Hetta upp pannan med olivolja och fräs grönsakerna och salt på medelhög värme i 5 min. 4. Skär kallrökt lax i mindre bitar. Vänd ner den nykokta pastan, pastavattnet, vitvinsvinäger, den kallrökta laxen, crème fraiche, riven pepparrot med grönsakerna i pannan. Servera med salladsmixen.