Pasta med rökt tofu och parmesan
449564497060009Pasta3 liter vatten1 msk salt4 port. tagliatelle fullkorn, cirka 85 gram/ portionRökt tofu1 fp rökt tofu, 230 g1 gul lök2 msk olivolja1 tsk salt½ tsk svartpeppar1 vitlöksklyfta1 fp havregrädde, 2,5 dl1 fp babyspenat, 65 g 1 fp riven parmesanost, 50 g 1 fp salladsmix gul morot/rädisa, 150 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull och en traktörpanna. Ställ fram alla ingredienser och ha pastavattnet kokande innan ni börjar med matlagningen.2. Koka pasta enlig anvisningarna på förpackningen.3. Rökt tofu: Skär tofu i små tärningar och hacka gul lök. Hetta upp pannan med olivolja och fräs tofun, salt och svartpeppar på medelhög värme i 4 min. Tillsätt löken, pressad vitlök och fräs i ytterligare 2 min.4. Vänd ner den nykokta pastan, havregrädde och babyspenat i pannan med tofun och värm på i 2 min. Toppa med parmesanost och servera med salladsmix.