Pasta med rökt tofu och parmesan
Pasta med rökt tofu och parmesan
Pasta med rökt tofu och parmesan
Pasta med rökt tofu och parmesan
Pasta med rökt tofu och parmesan
Pasta med rökt tofu och parmesan
Pasta med rökt tofu och parmesan
Pasta med rökt tofu och parmesan

Pasta med rökt tofu och parmesan

349694312790008
Pasta1 ½ liter vatten1 msk salt1 fp färsk fettuccine, 250 g Rökt tofu1 fp rökt tofu, 230 g1 gul lök2 msk olivolja1 tsk salt½ tsk svartpeppar1 vitlöksklyfta1 fp havregrädde, 2,5 dl1 fp babyspenat, 65 g 1 fp riven parmesanost, 50 g 
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull och en traktörpanna. Ställ fram alla ingredienser och ha pastavattnet kokande innan ni börjar med matlagningen.2. Rökt tofu: Skär tofu i små tärningar och hacka gul lök. Hetta upp pannan med olivolja och fräs tofun, salt och svartpeppar på medelhög värme i 4 min. Tillsätt löken, pressad vitlök och fräs i ytterligare 2 min.3. Koka pasta enlig anvisningarna på förpackningen.4. Vänd ner den nykokta pastan, havregrädde och babyspenat i pannan med tofun och värm på i 2 min. Toppa med parmesanost och servera!