


Pasta med rökt tofu och parmesan
349694312790008Pasta1 ½ liter vatten1 msk salt1 fp färsk fettuccine, 250 g Rökt tofu1 fp rökt tofu, 230 g1 gul lök2 msk olivolja1 tsk salt½ tsk svartpeppar1 vitlöksklyfta1 fp lätt crème fraiche, 2 dl1 fp babyspenat, 65 g 1 fp riven parmesanost, 50 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull, traktörpanna och skål. Ställ fram alla ingredienser och ha pastavattnet kokande innan ni börjar med matlagningen. 2. Rökt tofu: Skär tofun i små tärningar och hacka gul lök. Hetta upp pannan med olivolja och fräs tofun, salt och svartpeppar på medelhög värme i 4 min. Tillsätt löken, pressad vitlök och fräs i ytterligare 2 min.3. Koka pasta enlig anvisningen på förpackningen. 4. Vänd ner den nykokta pastan, crème fraiche och babyspenat i pannan med tofun och värm på i 2 min. Toppa med parmesanost och servera!