Pasta med varmrökt lax och färskost
Pasta med varmrökt lax och färskost
Pasta med varmrökt lax och färskost

Pasta med varmrökt lax och färskost

849964102730009
4 port. capellinipasta, ca 70 gram/ portionSallad:½ fp körsbärstomater, 100 g1 fp salladsmix, 65 g½ citron1 fp varmrökt lax, ca 300 g1 fp babyspenat, 65 g2 dl pastavatten½ fp körsbärstomater, 100 g1 fp färskost vitlök/örter, 150 g½ citron
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull, traktörpanna och skål. Koka upp pastavatten i kastrullen. Ställ fram alla ingredienser.2. Koka capellinipasta i kastrullen enligt anvisningarna på förpackningen. Spara pastavatten.3. Sallad: Blanda körsbärstomater, salladsmix och citronsaft i skålen.4. Bryt varmrökt lax i mindre bitar. Blanda den nykokta pastan med babyspenat, laxen, pastavattnet, körsbärstomater, färskost vitlök/örter, skalet och saften från andra citronhalvan i pannan och värm upp. Servera pastan med salladen.