Pasta med varmrökt lax och krämig pepparrotssås
Pasta med varmrökt lax och krämig pepparrotssås
Pasta med varmrökt lax och krämig pepparrotssås

Pasta med varmrökt lax och krämig pepparrotssås

549844306560001
2 port. pennepastaGrönsaker1 röd paprika1 msk olivolja½ tsk salt1 fp varmrökt lax, ca 125 g 1 fp färskost, 150 g ca 1 msk riven pepparrot½ citron1 fp salladsmix, 65 g 
0 kr
1. Förbered: Ta fram en pastakastrull och traktörpanna. Ställ fram alla ingredienser. Ha pastavatten kokande innan ni börjar med matlagningen.2. Koka pennepasta enligt anvisningarna på förpackningen. Spara 1 dl av pastavattnet. 3. Grönsaker: Tärna röd paprika. Hetta upp pannan med olivolja och fräs paprikan och salt på medelhög värme i 5 min. 4. Bryt varmrökt lax i mindre bitar. Vänd ner den nykokta pastan, pastavattnet, den varmrökta laxen, färskost, riven pepparrot, skalet och saften från citron med paprikan i pannan. Servera med salladsmixen.