Pasta med varmrökt lax och krämig pepparrotssås
Pasta med varmrökt lax och krämig pepparrotssås
Pasta med varmrökt lax och krämig pepparrotssås

Pasta med varmrökt lax och krämig pepparrotssås

249644444820002
4 port. pennepastaGrönsaker1 zucchini1 röd paprika1 msk olivolja1 tsk salt1 fp varmrökt lax, ca 300 g 1 fp färskost, 150 g ½ fp riven pepparrot, ca 45 g1 citron1 fp salladsmix rädisa/gul morot, 150 g 
0 kr
1. Förbered: Ta fram en pastakastrull och traktörpanna. Ställ fram alla ingredienser. Ha pastavatten kokande innan ni börjar med matlagningen.2. Koka pennepasta enligt anvisningarna på förpackningen. Spara 1 dl av pastavattnet. 3. Grönsaker: Skär zucchini i halvmånar. Tärna röd paprika. Hetta upp pannan med olivolja och fräs grönsakerna och salt på medelhög värme i 5 min. 4. Bryt varmrökt lax i mindre bitar. Vänd ner den nykokta pastan, pastavattnet, den varmrökta laxen, färskost, riven pepparrot, skalet och saften från citron med grönsakerna i pannan. Servera med salladsmixen.