Pasta med zucchini och mandelsås
Pasta med zucchini och mandelsås
Pasta med zucchini och mandelsås
Pasta med zucchini och mandelsås
Pasta med zucchini och mandelsås
Pasta med zucchini och mandelsås

Pasta med zucchini och mandelsås

849915568110006
Pasta2 liter vatten½ msk salt1 fp färsk fettucinepasta, 250 g Mandelsås½ fp hackad mandel, 30 g 1 fp basilika, 20 g ½ msk vitvinsvinäger1 vitlöksklyfta3 msk olivolja2 msk vatten½ tsk salt1 krm svartpepparZucchini1 zucchini1 msk olivolja1 vitlöksklyfta1 krm salt1 fp körsbärstomater, 250 g ½ fp hackad mandel, 30 g   
0 kr
1. Förbered: Ta fram en stor kastrull, mixerbunke, stavmixer och traktörpanna. Koka upp vatten och salt i kastrullen till pastan.2. Mandelsås: Lägg hackad mandel, basilika, vitvinsvinäger, pressad vitlök, olivolja, vatten, salt och svartpeppar i mixerbunken och mixa till en röra.3. Zucchini: Skär zucchini i halvmånar. Hetta upp pannan med olivolja och fräs zucchinin, pressad vitlök och salt på medelhög värme i ca 5 min.4. Koka färsk fettucinepasta enligt anvisningarna på förpackningen.5. Halvera körsbärstomater. Vänd ner den nykokta pastan, zucchinin, tomaterna och mandelsåsen i pannan och värm upp. Toppa med hackad mandel. Servera!