Pasta puttanesca med tonfisk och kapris
Pasta puttanesca med tonfisk och kapris
Pasta puttanesca med tonfisk och kapris
Pasta puttanesca med tonfisk och kapris
Pasta puttanesca med tonfisk och kapris
Pasta puttanesca med tonfisk och kapris
Pasta puttanesca med tonfisk och kapris
Pasta puttanesca med tonfisk och kapris
Pasta puttanesca med tonfisk och kapris
Pasta puttanesca med tonfisk och kapris
Pasta puttanesca med tonfisk och kapris

Pasta puttanesca med tonfisk och kapris

849774504350001
Puttanesca1 gul lök1 fp tonfisk i olja, 170 g ½ fp kapris, 50 g 1 vitlöksklyfta1 krm salt1 fp passerade tomater, 390 g 1 tsk buljongpulver, alt. ¼ tärning1 krm kanel1 tsk sambal oelek2 port. valfri pasta (gärna spaghetti)1 fp ruccola, 65 g 
0 kr
1. Förbered: Ta fram en traktörpanna. Ställ fram alla ingredienser och koka upp vatten till pastan innan ni börjar med matlagningen.2. Puttanesca: Hacka gul lök. Hetta upp pannan och fräs tonfisk med olja, avrunnen kapris, löken, pressad vitlök och salt på medelhög värme i 3 min.3. Koka valfri pasta.4. Tillsätt passerade tomater, buljongpulver (alt. tärning), kanel och sambal oelek i pannan. Låt puttra under lock i ca 5 min.5. Servera puttanescan med pastan och ruccolan.