Pasta puttanesca med tonfisk och kapris
8497745043500012 port. valfri pasta (gärna spaghetti)Puttanesca1 gul lök1 fp tonfisk i olja, 170 g ½ fp kapris, 50 g 1 vitlöksklyfta1 krm salt1 fp passerade tomater, 390 g 1 tsk buljongpulver, alt. ¼ tärning1 krm kanel1 tsk sambal oelek1 fp ruccola, 65 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram en traktörpanna med lock. Ställ fram alla ingredienser och koka upp vatten till pastan i en kastrull innan ni börjar med matlagningen.2. Puttanesca: Hacka gul lök. Hetta upp pannan och fräs tonfisk med olja, avrunnen kapris, löken, pressad vitlök och salt på medelhög värme i 3 min.3. Koka valfri pasta.4. Tillsätt passerade tomater, buljongpulver (alt. tärning), kanel och sambal oelek i pannan. Låt puttra under lock i ca 5 min.5. Servera puttanescan med pastan och ruccolan.