Pasta puttanesca med tonfisk och kapris
Pasta puttanesca med tonfisk och kapris
Pasta puttanesca med tonfisk och kapris
Pasta puttanesca med tonfisk och kapris
Pasta puttanesca med tonfisk och kapris
Pasta puttanesca med tonfisk och kapris
Pasta puttanesca med tonfisk och kapris
Pasta puttanesca med tonfisk och kapris
Pasta puttanesca med tonfisk och kapris
Pasta puttanesca med tonfisk och kapris
Pasta puttanesca med tonfisk och kapris

Pasta puttanesca med tonfisk och kapris

149774453140004
Puttanesca1 gul lök2 fp tonfisk i olja, 340 g 2 vitlöksklyftor1 fp kapris, 100 g ½ tsk salt1 fp passerade tomater, 390 g 1 tsk buljongpulver, alt. ¼ tärning2 krm kanel1 tsk sambal oelek4 port. spaghettiSallad1 kålrabbi1 fp ruccola, 65 g 
0 kr
1. Förbered: Ta fram en traktörpanna med lock och en skål. Ställ fram alla ingredienser och koka upp vatten till pastan i en kastrull, innan ni börjar med matlagningen.2. Puttanesca: Hacka gul lök. Hetta upp pannan och fräs tonfisk med olja, löken, pressad vitlök, avrunnen kapris och salt på medelhög värme i 3 min.3. Koka spaghetti enligt anvisningarna på förpackningen.4. Tillsätt passerade tomater, buljongpulver (alt. tärning), kanel och sambal oelek i pannan. Låt puttra under lock i ca 5 min.5. Sallad: Skala och tärna kålrabbi och blanda med ruccola i skålen.6. Servera puttanescan med pastan och salladen.