Pasta puttanesca med tonfisk och kapris
Pasta puttanesca med tonfisk och kapris
Pasta puttanesca med tonfisk och kapris

Pasta puttanesca med tonfisk och kapris

149774453140004
Puttanesca1 gul lök2 fp tonfisk i olja, 340 g 1 fp kapris, 100 g ½ tsk salt2 vitlöksklyftor1 fp passerade tomater, 390 g 1 tsk buljongpulver, alt. ¼ tärning1 tsk sambal oelek2 krm kanel4 port. spaghettiSallad1 kålrabbi1 fp ruccola, 65 g 
0 kr
1. Förbered: Ta fram en traktörpanna. Ställ fram alla ingredienser och koka upp vatten till pastan innan ni börjar med matlagningen. 2. Puttanesca: Hacka gul lök. Hetta upp pannan och fräs tonfisk med olja, löken, pressad vitlök, avrunnen kapris och salt på medelhög värme i 3 min. 3. Koka spaghetti enligt anvisningarna på förpackningen. 4. Tillsätt passerade tomater, buljongpulver (alt. tärning), kanel och sambal oelek i pannan. Låt puttra under lock i ca 5 min.5. Sallad: Skala och tärna kålrabbi och blanda med ruccola i skålen. 6. Servera puttanescan med pastan och salladen.