Pasta salsiccia med aubergine och parmesan
349105565380004Pasta½ fp vongolonipasta, 200 g1 ½ liter vatten½ msk saltPastasås1 aubergine1 fp salsiccia, 210 g2 msk olivolja1 fp tomatsås basilika, 400 g1 fp ruccola, 65 g1 fp parmesan, 50 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram en stor kastrull och traktörpanna. Ställ fram alla ingredienser och ha pastavattnet kokande innan ni börjar med matlagningen. 2. Koka pasta enligt anvisningarna på förpackningen. 3. Pastasås: Skär aubergine i tärningar. Snitta skinnet och skär salsiccia i 2 cm bitar. Fräs korven och auberginen i olivolja på hög värme i ca 5 min. Tillsätt tomatsåsen och låt puttra i ca 3 min. 4. Häll av pastan och vänd ner den i pastasåsen. Servera pastan toppad med ruccola och parmesan!