Pasta salsiccia med aubergine och parmesan
Pasta salsiccia med aubergine och parmesan
Pasta salsiccia med aubergine och parmesan
Pasta salsiccia med aubergine och parmesan
Pasta salsiccia med aubergine och parmesan
Pasta salsiccia med aubergine och parmesan
Pasta salsiccia med aubergine och parmesan
Pasta salsiccia med aubergine och parmesan
Pasta salsiccia med aubergine och parmesan
Pasta salsiccia med aubergine och parmesan
Pasta salsiccia med aubergine och parmesan

Pasta salsiccia med aubergine och parmesan

349105565380004
Pasta½ fp vongolonipasta, 200 g1 ½ liter vatten½ msk saltPastasås1 aubergine1 fp salsiccia, 210 g2 msk olivolja1 fp tomatsås basilika, 400 g1 fp ruccola, 65 g1 fp parmesan, 50 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram en stor kastrull och traktörpanna. Ställ fram alla ingredienser och ha pastavattnet kokande innan ni börjar med matlagningen. 2. Koka pasta enligt anvisningarna på förpackningen. 3. Pastasås: Skär aubergine i tärningar. Snitta skinnet och skär salsiccia i 2 cm bitar. Fräs korven och auberginen i olivolja på hög värme i ca 5 min. Tillsätt tomatsåsen och låt puttra i ca 3 min. 4. Häll av pastan och vänd ner den i pastasåsen. Servera pastan toppad med ruccola och parmesan!