Pasta salsiccia med aubergine och parmesan
Pasta salsiccia med aubergine och parmesan
Pasta salsiccia med aubergine och parmesan
Pasta salsiccia med aubergine och parmesan
Pasta salsiccia med aubergine och parmesan
Pasta salsiccia med aubergine och parmesan
Pasta salsiccia med aubergine och parmesan
Pasta salsiccia med aubergine och parmesan
Pasta salsiccia med aubergine och parmesan
Pasta salsiccia med aubergine och parmesan
Pasta salsiccia med aubergine och parmesan

Pasta salsiccia med aubergine och parmesan

549794250950001
Pasta1 fp Vongolonipasta, 400 g3 liter vatten3 msk saltPastasås1 aubergine1 paprika 1 fp salsiccia, ca 350 g2 msk olivolja1 fp tomatsås basilika, 400 g2 dl pastavatten1 fp ruccola, 65 g1 fp parmesan, 50 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram en stor kastrull och traktörpanna. Ställ fram alla ingredienser och ha pastavattnet kokande innan ni börjar med matlagningen.2. Koka pasta enligt anvisningarna på förpackningen. Spara pastavatten.3. Pastasås: Skär aubergine och paprika i tärningar. Snitta skinnet och skär salsiccia i 2 cm bitar. Hetta upp pannan med olivolja och fräs korven och grönsakerna på hög värme i ca 5 min. Tillsätt tomatsåsen och pastavattnet och låt puttra i ca 3 min.4. Häll av pastan och vänd ner den i pastasåsen. Servera pastan toppad med ruccola och parmesan!