
.jpg)



.jpg)



.jpg)

Pasta salsiccia med aubergine och parmesan
549794250950001Pasta1 fp Vongolonipasta, 400 g3 liter vatten1 msk saltPastasås1 aubergine1 paprika 1 fp salsiccia, ca 350 g2 msk olivolja1 fp tomatsås basilika, 400 g2 dl pastavatten1 fp ruccola, 65 g1 fp parmesan, 50 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram en stor kastrull och traktörpanna. Ställ fram alla ingredienser och ha pastavattnet kokande innan ni börjar med matlagningen. 2. Koka pasta enligt anvisningarna på förpackningen. Spara pastavatten.3. Pastasås: Skär aubergine och paprika i tärningar. Snitta skinnet och skär salsiccia i 2 cm bitar. Hetta upp pannan med olivolja och fräs korven och grönsakerna på hög värme ca 5 min. Tillsätt tomatsåsen och pastavattnet och låt puttra i ca 3 min. 4. Häll av pastan och vänd ner den i pastasåsen. Servera pastan toppad med ruccola och parmesan!