


Pastasallad med oliver, kronärtskocka och vegochorizo
649305331530006Pastasallad4 port. mafalda cortapasta1 fp vego chorizo, 240 g 1 fp kronärtskockor, 390 g 1 msk olivolja1 tsk salt1 fp körsbärstomater, 250 g 1 fp oliver, 70 g1 fp bruschettamix, 200 g 1 fp ruccola, 65 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram en pastakastrull, traktörpanna och serveringsskål. Ställ fram alla ingredienser och ha pastavattnet kokande innan ni börjar med matlagningen. ,Koka mafalda corta enligt anvisningarna på förpackningen. Skölj sedan pastan i kallt vatten.,Vegokorv: Skiva vego chorizo och kvarta kronärtskockor. Hetta upp pannan med olivolja och stek korven på medelhög värme i 3 min. Tillsätt kronärtskockorna och salt och stek i ytterligare 3 min. ,Pastasallad: Halvera körsbärstomater och blanda med vegokorven, de varma grönsakerna, oliverna och bruschettamix i serveringsskålen. Toppa med ruccola. Servera!