Pastasallad med oliver, kronärtskocka och vegochorizo
Pastasallad med oliver, kronärtskocka och vegochorizo
Pastasallad med oliver, kronärtskocka och vegochorizo

Pastasallad med oliver, kronärtskocka och vegochorizo

649305331530006
Pastasallad4 port. mafalda cortapasta1 fp vego chorizo, 240 g 1 fp kronärtskockor, 390 g 1 msk olivolja1 tsk salt1 fp körsbärstomater, 250 g 1 fp oliver, 70 g1 fp bruschettamix, 200 g 1 fp ruccola, 65 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram en pastakastrull, traktörpanna och serveringsskål. Ställ fram alla ingredienser och ha pastavattnet kokande innan ni börjar med matlagningen. ,Koka mafalda corta enligt anvisningarna på förpackningen. Skölj sedan pastan i kallt vatten.,Vegokorv: Skiva vego chorizo och kvarta kronärtskockor. Hetta upp pannan med olivolja och stek korven på medelhög värme i 3 min. Tillsätt kronärtskockorna och salt och stek i ytterligare 3 min. ,Pastasallad: Halvera körsbärstomater och blanda med vegokorven, de varma grönsakerna, oliverna och bruschettamix i serveringsskålen. Toppa med ruccola. Servera!