Peas of heaven tacoplåt med majs och tomatsalsa
749206953520005Tacofärs1 msk neutral olja2 fp vegofärs peas of heaven, ca 400 g 1 fp majskorn, 380 g 1 fp tacokryddmix, 30 g1 krm salt1 fp tortillachips, 200 g 1 fp riven ost, 150 g Grönsaker1 paprika1 fp strimlad isbergssallad, 125 g 1 fp tacosås, 230 g
0 kr
1. Förbered: Sätt ugnen på 225°. Ta fram en traktörpanna, ugnsplåt med bakplåtspapper och ett fat.2. Tacofärs: Hetta upp pannan med neutral olja och fräs färsen på hög värme i 3 min. Häll av majskorn och rör ner i pannan tillsammans med tacokryddmix, salt och stek i ytterligare 2 min. Fördela tortillachips över plåten, lägg på färsen och riven ost. Sätt in plåten högt upp i ugnen i 5 min.3. Grönsaker: Tärna paprika och lägg på fatet tillsammans med strimlad isbergssallad.4. Servera tacoplåten med grönsakerna och tacosås!