Peruansk gryta med lövbiff
Peruansk gryta med lövbiff
Peruansk gryta med lövbiff
Peruansk gryta med lövbiff
Peruansk gryta med lövbiff
Peruansk gryta med lövbiff

Peruansk gryta med lövbiff

149325442720008
1 fp bulgur, 125 g Peruansk gryta1 paprika1 gul lök1 fp körsbärstomater, 250 g 1 fp lövbiff, ca 180 g 1 msk neutral olja1 vitlöksklyfta1 tsk oregano1 tsk spiskummin3/4 tsk salt 1 ½ msk japansk soja1 msk vitvinsvinäger1 dl vatten
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull, traktörpanna och tallrik. Ställ fram alla ingredienser och ha bulgurvattnet kokande innan ni börjar med matlagningen.2. Koka bulgur enligt anvisningarna på förpackningen.3. Peruansk gryta: Strimla paprika, gul lök och halvera körsbärstomater. Skär lövbiff i 1 ½ cm breda strimlor. Hetta upp pannan med neutral olja och fräs köttet på hög värme i 1 min, rör inte för mycket. Lägg över på tallriken.4. Tillsätt löken, paprikan, tomaterna, pressad vitlök, oregano, spiskummin och salt och stek på medelhög värme i 3 min. Rör ner japansk soja, vitvinsvinäger, vatten och lövbiffen. Värm upp, ca 1 min.5. Servera grytan med bulgurn.