Peruansk gryta med lövbiff
Peruansk gryta med lövbiff
Peruansk gryta med lövbiff

Peruansk gryta med lövbiff

149325822700000
1 fp bulgur, 250 g Peruansk gryta2 paprikor1 gul lök1 fp körsbärstomater, 200 g 1 fp lövbiff, ca 450 g1 msk neutral olja 2 vitlöksklyftor2 tsk spiskummin2 tsk oregano1 ½ tsk salt3 msk japansk soja2 msk vitvinsvinäger2 ½ dl vatten1 fp salladsmix, 65 g 
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull, bunke, traktörpanna och tallrik. Ställ fram alla ingredienser och ha bulgurvattnet kokande innan ni börjar med matlagningen. 2. Koka bulgur enligt anvisningarna på förpackningen. 3. Peruansk gryta: Strimla paprika, gul lök och halvera körsbärstomater. Skär lövbiff i 1 ½ cm breda strimlor. Hetta upp pannan med neutral olja och fräs köttet på hög värme i 1 min, rör inte för mycket. Lägg över på tallriken. 4. Tillsätt löken, paprikan, tomaterna, pressad vitlök, oregano, spiskummin, salt och stek på medelhög värme i 3 min. Rör ner japansk soja, vitvinsvinäger, vatten och lövbiffen. Värm upp, ca 1 min. 5. Servera grytan med bulgurn och salladsmix.