


Räkbowl med asiatisk sås
5493646204100061 fp jasminris, 300 g2 msk av ingefärslagenRäkbowl1 fp rädisor, 125 g1 kålrabbi2 avokado1 mango1 fp alfalfagroddar, 130 g1 fp inlagd ingefära, 190 g1 fp avrunna räkor, 540 g1 fp soja- och ingefärssås, 210 ml
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull, ett fat och 4 portionsskålar. Ta fram alla ingredienser och ha risvatten kokande innan ni börjar med matlagningen.2. Ris: Koka jasminris enligt anvisningen på förpackningen.3. Bowl: Kvarta rädisor. Skala kålrabbi. Tärna kålrabbi, avokado och mango. Lägg i högar var för sig på ett stort fat. Lägg även upp alfalfagroddar, inlagd ingefära och avrunna räkor. 4. Häll av vattnet från riset och spola av riset i kallt vatten. Tillsätt ingefärslag i riset.5. Servera rätten i portionsskålar med riset i botten och med soja- och ingefärssås vid sidan av.