Räkbowl med asiatisk sås
Räkbowl med asiatisk sås
Räkbowl med asiatisk sås

Räkbowl med asiatisk sås

549364620410006
1 fp jasminris, 300 g2 msk av ingefärslagenRäkbowl1 fp rädisor, 125 g1 kålrabbi2 avokado1 mango1 fp alfalfagroddar, 130 g1 fp inlagd ingefära, 190 g1 fp avrunna räkor, 540 g1 fp soja- och ingefärssås, 210 ml
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull, ett fat och 4 portionsskålar. Ta fram alla ingredienser och ha risvatten kokande innan ni börjar med matlagningen.2. Ris: Koka jasminris enligt anvisningen på förpackningen.3. Bowl: Kvarta rädisor. Skala kålrabbi. Tärna kålrabbi, avokado och mango. Lägg i högar var för sig på ett stort fat. Lägg även upp alfalfagroddar, inlagd ingefära och avrunna räkor. 4. Häll av vattnet från riset och spola av riset i kallt vatten. Tillsätt ingefärslag i riset.5. Servera rätten i portionsskålar med riset i botten och med soja- och ingefärssås vid sidan av.