![Räktaco med exotisk rawslawsallad Räktaco med exotisk rawslawsallad](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/fmf_v22_raktaco_med_exotisk_rawsallad_4p_dJiLXAk.jpg)
![Räktaco med exotisk rawslawsallad Räktaco med exotisk rawslawsallad](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/tmf_v22_raktaco_med_exotisk_rawsallad_4p-thumbImage.jpg)
![Räktaco med exotisk rawslawsallad Räktaco med exotisk rawslawsallad](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/wmf_v22_raktaco_med_exotisk_rawsallad_4p-webImage_large.jpg)
Räktaco med exotisk rawslawsallad
249994327410003Rostad sötpotatis2 sötpotatisar2 msk olivolja3 krm saltRäksallad1 fp skivad ananas, 227 g1 fp koriander, 20 g 1 lime1 tsk sambal oelek1 fp raw slaw, 300 g 1 fp räkor, 540 g Sås1 fp matyoghurt, 2 dl½ tsk sambal oelek2 krm salt1 fp taco tubs, 8 st
39 kr
1. Förbered: Sätt ugnen på 225°. Ta fram en ugnsplåt med bakplåtspapper och 2 skålar. 2. Rostad sötpotatis: Skala och skär sötpotatis i 1 cm breda tärningar och blanda med olivolja och salt i ugnsplåten. Rosta i mitten av ugnen i ca 15 min. 3. Räksallad: Häll av spadet från ananasen i skålen och tärna ananasen. Hacka koriander. Blanda ananasen, koriandern, skal och saft från lime, sambal oelek, raw slawmix och avrunna räkor i skålen. 4. Sås: Blanda matyoghurt, sambal oelek och salt i skålen. 5. Fördela räksalladen i taco tubs och servera med sötpotatisen och såsen.