Räktaco med exotisk rawslawsallad
Räktaco med exotisk rawslawsallad
Räktaco med exotisk rawslawsallad

Räktaco med exotisk rawslawsallad

249994327410003
Rostad sötpotatis2 sötpotatisar2 msk olivolja3 krm saltRäksallad1 fp skivad ananas, 227 g1 fp koriander, 20 g 1 lime1 tsk sambal oelek1 fp raw slaw, 300 g 1 fp räkor, 540 g Sås1 fp matyoghurt, 2 dl½ tsk sambal oelek2 krm salt1 fp taco tubs, 8 st
39 kr
1. Förbered: Sätt ugnen på 225°. Ta fram en ugnsplåt med bakplåtspapper och 2 skålar. 2. Rostad sötpotatis: Skala och skär sötpotatis i 1 cm breda tärningar och blanda med olivolja och salt i ugnsplåten. Rosta i mitten av ugnen i ca 15 min. 3. Räksallad: Häll av spadet från ananasen i skålen och tärna ananasen. Hacka koriander. Blanda ananasen, koriandern, skal och saft från lime, sambal oelek, raw slawmix och avrunna räkor i skålen. 4. Sås: Blanda matyoghurt, sambal oelek och salt i skålen. 5. Fördela räksalladen i taco tubs och servera med sötpotatisen och såsen.