Ricotta tortelloni med sojastekt champinjon och spenat
Ricotta tortelloni med sojastekt champinjon och spenat
Ricotta tortelloni med sojastekt champinjon och spenat

Ricotta tortelloni med sojastekt champinjon och spenat

149975463180004
1 ½ l vatten1 ½ msk salt1 fp tortelloni ricotta & spenat, 250 g1 fp champinjoner, 250 g2 msk neutral olja2 vitlöksklyftor2 msk japansk soja½ dl vatten½ tsk salt1 fp spenat, 65 g1 fp riven hårdost, 50 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull, traktörpanna och en liten skål. Ha pastavatten kokande innan du börjar med matlagningen.2. Sojastekt champinjon och spenat: Kvarta champinjoner. Hetta upp traktörpannan på hög värme med neutral olja och stek svampen gyllene i ca 6 min. Pressa under tiden vitlök och blanda med japansk soja, vatten och salt i skålen. Sänk värmen, slå sojan och vitlöken över svampen och låt koka in.3. Tortelloni: Koka tortelloni enligt anvisningarna på förpackningen.4. Tillsätt spenat i pannan med svampen och låt mjukna. Tillsätt sedan tortellonin och vänd runt.5. Servera direkt ur pannan och toppa med riven hårdost.