Rödbetor med fetaost, koriander, fänkålscrudité & bönor
Rödbetor med fetaost, koriander, fänkålscrudité & bönor
Rödbetor med fetaost, koriander, fänkålscrudité & bönor
Rödbetor med fetaost, koriander, fänkålscrudité & bönor
Rödbetor med fetaost, koriander, fänkålscrudité & bönor
Rödbetor med fetaost, koriander, fänkålscrudité & bönor

Rödbetor med fetaost, koriander, fänkålscrudité & bönor

149625983700006
Vinägrett1 ½ msk rödvinsvinäger alt. vitvinsvinäger1 ½ msk olivolja½ krm salt½ krm svartpepparRödbetor och blandade bönor1 fp kokta rödbetor, 500 g1 fp blandade bönor, 380 gCrudité1 fänkål1 fp koriander, 20 g1 fp machésallad, 65 g1 fp fetaost, 150 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram ett stort fat och en lite större bunke.2. Vinägrett: Blanda vinäger, olivolja, salt och svartpeppar i den stora bunken.3. Rödbetor och blandade bönor: Kvarta rödbetor och lägg i vinägrettbunken. Skölj blandade bönor och lägg ner tillsammans med rödbetorna. Blanda runt och lägg sedan upp på det stora fatet.4. Crudité: Skiva fänkål tunt, gärna på mandolin, och skär ned koriander grovt. Blanda fänkålen, koriandern och machésallad och lägg ovanpå rödbetorna och bönorna.5. Smula fetaost över salladen och slå vinägretten över fatet som blev över från när du blandade rödbetorna och bönorna. Klart att servera!