Rödbetor med fetaost, koriander, fänkålscrudité och bönor
Rödbetor med fetaost, koriander, fänkålscrudité och bönor
Rödbetor med fetaost, koriander, fänkålscrudité och bönor
Rödbetor med fetaost, koriander, fänkålscrudité och bönor
Rödbetor med fetaost, koriander, fänkålscrudité och bönor
Rödbetor med fetaost, koriander, fänkålscrudité och bönor

Rödbetor med fetaost, koriander, fänkålscrudité och bönor

349625862170001
Vinägrett3 msk vitvinsvinäger (alt. rödvinsvinäger)3 msk olivolja1 krm salt1 krm svartpepparRödbetor och blandade bönor2 fp kokta rödbetor, 1000 g2 fp blandade bönor, 760 gCrudité1 fänkål1 fp koriander, 20 g1 fp machésallad, 65 g2 fp fetaost, 300 g
149 kr
1. Förbered: Ta fram ett stort fat och en lite större bunke.2. Vinägrett: Blanda vinäger, olivolja, salt och svartpeppar i den stora bunken.3. Rödbetor och blandade bönor: Kvarta rödbetor och lägg i vinägrettbunken. Skölj blandade bönor och lägg ner tillsammans med rödbetorna. Blanda runt och lägg sedan upp på det stora fatet.4. Crudité: Skiva fänkål tunt, gärna på mandolin. Hacka koriander grovt. Blanda fänkålen, koriandern, machésallad och lägg ovanpå rödbetorna och bönorna på fatet.5. Smula fetaost över salladen och slå vinägretten över fatet som blev över från när du blandade rödbetorna och bönorna. Klart att servera!