Sallad med rostade rotfrukter, brie och hasselnötter
Sallad med rostade rotfrukter, brie och hasselnötter
Sallad med rostade rotfrukter, brie och hasselnötter

Sallad med rostade rotfrukter, brie och hasselnötter

449184586940006
Rostade rotfrukter1 bit rotselleri, ca 300 g 1 fp morötter, 300 g 1 msk olivolja½ tsk salt2 krm svartpepparVinägrett2 msk olivolja1 msk balsamvinäger1 krm rosmarin 1 tsk honung1 krm salt1 fp bön & grynmix, 380 g½ fp brie, 100 g 1 fp salladsmix, 65 g1 fp hackade hasselnötter, 50 g 
0 kr
1. Förbered: Sätt ugnen på 225°. Ta fram en ugnsplåt med bakplåtspapper och en liten skål. 2. Rostade rotfrukter: Skala rotselleri. Skär rotselleri och morötter i 1 cm breda stavar. Blanda rotfrukterna, olivolja, salt och svartpeppar på plåten. Rosta i mitten av ugnen i ca 20 min. 3. Vinägrett: Blanda olivolja, balsamvinäger, rosmarin, honung och salt i skålen. Skölj bön & grynmix.4. Skär brie i mindre bitar. Blanda rotfrukterna med salladsmixen, bön & grynmix, toppa med brie och hasselnötter. Ringla över vinägretten. Servera!