Sallad med rostade rotfrukter, brie och hasselnötter
Sallad med rostade rotfrukter, brie och hasselnötter
Sallad med rostade rotfrukter, brie och hasselnötter

Sallad med rostade rotfrukter, brie och hasselnötter

749184565990004
Rostade rotfrukter1 bit rotselleri, ca 300 g 1 fp morötter, 300 g 1 fp förkokta rödbetor, 500 g 2 msk olivolja¾ tsk salt2 krm svartpepparVinägrett3 msk olivolja1 ½ msk balsamvinäger½ tsk rosmarin1 tsk honung2 krm salt1 fp brie, 200 g 1 fp hackade hasselnötter, 50 g 1 fp salladsmix gul morot, 150 g 1 fp bön & grynmix, 380 g
0 kr
1. Förbered: Sätt ugnen på 225°. Ta fram en ugnsplåt med bakplåtspapper och en liten skål. 2. Rostade rotfrukter: Skala rotselleri. Skär rotselleri och morötter i 1 cm breda stavar. Klyfta förkokta rödbetor. Blanda rotfrukterna, olivolja, salt och svartpeppar på plåten. Rosta i mitten av ugnen i ca 20 min. 3. Vinägrett: Blanda olivolja, balsamvinäger, rosmarin, honung och salt i skålen. Skölj bön & grynmixen.4. Skär brie i mindre bitar. Blanda rotfrukterna med salladsmix, bön & grynmix, toppa med hasselnötter och brie. Ringla över vinägretten. Servera!