Sallad med rostade tomater och fetaost i foliepaket
Sallad med rostade tomater och fetaost i foliepaket
Sallad med rostade tomater och fetaost i foliepaket

Sallad med rostade tomater och fetaost i foliepaket

149934041310009
Rostade tomater och fetaost1 fp körsbärstomater, 250 g½ msk oregano1 fp stora vita bönor, 380 g½ citron½ dl olivolja2 msk balsamvinäger1 vitlöksklyfta½ tsk salt ½ tsk svartpeppar2 fp fetaost, 300 g4 port. kvarngrynSallad1 gul paprika1 rödlök1 fp salladsmix, 150 g½ citron1 fp rostade edamamebönor, 100 g
0 kr
1. Förbered: Sätt ugnen på 225°. Ta fram en bunke, två folieark 20 x 30 cm, ugnsplåt, liten kastrull med lock och ett serveringsfat.2. Rostade tomater och fetaost: Halvera körsbärstomater. Skölj stora vita bönor. Blanda tomaterna, bönorna, oregano, , skalet och saften från citron, olivolja, balsamvinäger, pressad vitlöksklyfta, salt och svartpeppar i bunken. 3. Lägg fetaost på foliearken och fördela tomatblandningen och vik ihop till två paket. Ställ på plåten mitt i ugnen i 15–20 min. 4. Koka kvarngryn enligt anvisningarna på förpackningen.5. Sallad: Tärna gul paprika. Hacka rödlök. Blanda grönsakerna med salladsmix, grynen och saften från citron på fatet. 6. Toppa salladsfatet med fetablandningen och rostade edamamebönor.