Salsiccia i tomat- & Karl-Johansvampsås med linguinipasta
Salsiccia i tomat- & Karl-Johansvampsås med linguinipasta
Salsiccia i tomat- & Karl-Johansvampsås med linguinipasta

Salsiccia i tomat- & Karl-Johansvampsås med linguinipasta

249855696710005
Pasta3 l vatten1 msk salt4 port. linguine pasta, ca 350 gSalsiccia i Karl-Johansvampsås1 fp salsiccia, 350 g1 msk olivolja1 fp Karl-Johansvampsås, 400 ml1 fp ruccola, 65 g1 fp riven parmesan, 50 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram en stor kastrull och en traktörpanna.2. Pasta: Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen i saltat vatten.3. Salsiccia i Karl-Johansvampsås: Skär Salsiccia i 1 cm bitar. Hetta upp traktörpannan med olivolja och stek salsiccia runt om i ca 3 min på medelhög värme. Tillsätt Karl-Johansvampsås och låt koka upp.4. Häll av pastan och blanda med såsen i traktörpannan. Servera pastan toppad med ruccola och parmesan.