Sej i röd curry med broccoli
Sej i röd curry med broccoli
Sej i röd curry med broccoli
Sej i röd curry med broccoli
Sej i röd curry med broccoli
Sej i röd curry med broccoli

Sej i röd curry med broccoli

749694617620005
1 fp basmatiris, 300 gSej i röd curry1 paprika1 broccoli1 rödlök1 fp sejfilé, ca 600 g½ tsk salt1 msk neutral olja½ fp röd currypasta, 55 g1 fp kokosmjölk, 400 ml1 dl vatten1 msk buljongpulver (alt. 1 tärning) ½ msk majsstärkelse
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull och traktörpanna (wokpanna går också bra) med lock. Ställ fram alla ingredienser och ha risvatten kokande innan du börjar med matlagningen.2. Koka basmatiris enligt anvisningarna på förpackningen.3. Sej i röd curry: Skär paprika i 2 cm stora bitar och broccoli i mindre bitar och buketter. Skär rödlök i tunna halvmånar. Dela fisken i 3 cm bitar och krydda med salt.4. Hetta upp pannan med neutral olja, stek grönsakerna och currypasta på hög värme i ca 3 min. Tillsätt kokosmjölk, vatten, buljongpulver (alt. tärning) och majsstärkelse och låt allting få koka upp. Lägg ner fisken och låt småkoka under lock i ca 5 min tills fisken är klar.5. Servera currygrytan tillsammans med riset.