
.jpg)



.jpg)



.jpg)

Smakrik korvgryta med couscous
9496447367400001 fp couscous, 250 gKorvgryta2 paprikor1 gul lök1 fp färsk salsiccia, ca 350 g1 msk neutral olja½ tsk salt 1 fp bönsalsa, 380 g1 fp krossade tomater, 390 g½ msk buljongpulver, alt. ½ tärning½ msk kinesisk soja½ tsk sambal oelek1 tsk honung1 fp matyoghurt, 2 dl1 fp salladsmix, 65 g
0 kr
1. Förberedelser: Ta fram en kastrull och en traktörpanna. Ställ fram alla ingredienser. Ha vatten till couscousen kokande innan ni börjar med matlagningen.2. Koka couscous enligt anvisningarna på förpackningen.3. Korvgryta: Strimla paprika och grovhacka gul lök. Skiva färsk salsiccia i 2 cm bitar. Hetta upp pannan med neutral olja och fräs grönsakerna, korven och salt på medelhög värme i 3 min.4. Tillsätt bönsalsa, krossade tomater, buljongpulver (alt. tärning), kinesisk soja, sambal oelek och honung i pannan och låt puttra på medelvärme i 5 min.5. Toppa korvgrytan med matyoghurt och servera med couscousen och salladsmix.