Smashed fläsktaco med gräddfil, ananas och myntasallad
649956427920004Smashed fläsktaco2 msk neutral olja1 fp fläskfärs, 500 g1 fp tacokryddmix, 30 g1 tsk salt1 rödlök1 fp mini kebabbröd, 8 stAnanas och myntasallad1 fp skivad ananas, 227 g1 fp mynta, 20 g1 romansallad1 fp gräddfil, 3 dl
0 kr
1. Förbered: Ta fram en stekpanna (använd 2 st om ni har), ett fat, en bunke och en salladskål.2. Smashed fläsktaco: Finhacka rödlök. Blanda fläskfärs, tacokrydda, salt och rödlök i bunken. Fördela färsen över dom 8 bröden och platta ut färsen tunt jämt över brödet. Hetta upp stekpannan/stekpannorna på medelhög med neutral olja och stek med färsen ned i pannan i ca 4 min per bröd och lägg över på fatet.3. Ananas och myntasallad: Finstrimla romansalladen och myntabladen. Häll av vätskan från ananasen och skär i mindre bitar, blanda sedan tillsammans med salt i salladen.4. Servera fläsktacon tillsammans med gräddfil och salladen!