Smashed fläsktaco med gräddfil, ananas och myntasallad
Smashed fläsktaco med gräddfil, ananas och myntasallad
Smashed fläsktaco med gräddfil, ananas och myntasallad

Smashed fläsktaco med gräddfil, ananas och myntasallad

949166720590004
Smashed fläsktaco1 msk neutral olja1 fp fläskfärs, 250 g½ fp tacokryddmix, 30 g½ tsk salt1 rödlök1 fp mini kebabbröd, 8 stAnanas och mynta1 fp skivad ananas, 227 g1 fp mynta, 20 g1 romansallad2 krm salt1 fp gräddfil, 3 dl
0 kr
1. Förbered: Ta fram en stekpanna (använd 2 st om ni har), ett fat, en bunke och en salladskål.2. Smashed fläsktaco: Finhacka rödlök. Blanda fläskfärs, tacokrydda, salt och rödlök i bunken. Fördela färsen över 4 bröd (alt 8 om man vill) och platta ut färsen tunt jämt över brödet. Hetta upp stekpanna på medelhög med neutral olja och stek med färsen ned i pannan i ca 4 min per bröd och lägg över på fatet.3. Ananas och myntasallad: Finstrimla romansalladen och myntabladen. Häll av vätskan från ananasen och skär i mindre bitar, blanda sedan tillsammans med salt i salladen.4. Servera fläsktacon tillsammans med gräddfil och salladen!