Snabb morotssoppa med getostkräm
Snabb morotssoppa med getostkräm
Snabb morotssoppa med getostkräm

Snabb morotssoppa med getostkräm

749384148860007
Soppa1 msk neutral olja1 fp morotsslantar, 250 g½ msk timjan2 krm salt6 dl vatten1 msk buljongpulver, alt. 1 tärning1 tsk vitvinsvinäger1 fp cannellinibönor, 3801/3 fp bredbar getost, 50 g ½ fp knäckebröd, 100 g 2/3 fp bredbar getost, 100 g 
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull med lock och en stavmixer. 2. Soppa: Hetta upp kastrullen med neutral olja och fräs morotsslantar, timjan och salt på medelhög värme i 2 min. Tillsätt vatten, buljongpulver (alt. tärning) och vitvinsvinäger och sjud under lock i ca 10 min.3. Skölj cannellinibönor. Mixa soppan med hälften av cannellinibönorna och ca 50 g bredbar getost. Toppa soppan med resten av cannellinibönorna och servera med knäckebröd och resten av den bredbara getosten.