Snabb paprikapasta med oliver och fetaost
4494744240600092 port. gemellipasta1 dl pastavattenGrönsaker1 fp körsbärstomater, 250 g 1 paprika1 msk olivolja1 vitlöksklyfta½ tsk salt2 krm svartpeppar1 fp kalamataoliver, 70 g 1 fp salladsmix, 30 g1 fp fetaost, 150 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram en traktörpanna. Ställ fram alla ingredienser och ha pastavattnet kokande innan ni börjar med matlagningen.2. Koka gemellipasta. Spara 1 dl av pastavattnet.3. Grönsaker: Halvera körsbärstomater och strimla paprika. Hetta upp pannan med olivolja och fräs grönsakerna, pressad vitlök, salt och svartpeppar på medelhög värme i 3 min.4. Grovhacka oliver. Vänd ner den nykokta pastan, pastavatten, oliverna och salladsmix i pannan. Smula över fetaost. Klart att servera!