Snabb paprikapasta med oliver och fetaost
Snabb paprikapasta med oliver och fetaost
Snabb paprikapasta med oliver och fetaost

Snabb paprikapasta med oliver och fetaost

649474913020000
Pasta3 liter vatten1 msk salt4 port. gemellipasta, ca 85 gram/ portionGrönsaker1 zucchini1 fp körsbärstomater, 250 g 1 msk olivolja2 vitlöksklyftor1 tsk salt½ tsk svartpeppar1 fp grillade paprikor, 480 g 1 fp kalamataoliver, 70 g 1 fp ruccola, 65 g 1 fp fetaost, 150 g 
0 kr
1. Förbered: Ta fram en traktörpanna. Ställ fram alla ingredienser och ha pastavattnet kokande innan ni börjar med matlagningen. 2. Koka gemellipasta enligt anvisningarna på förpackningen. Spara två dl av pastavattnet. 3. Grönsaker: Skär zucchini i halvmånar och halvera körsbärstomater. Hetta upp pannan med olivolja och fräs grönsakerna, pressad vitlök, salt och svartpeppar på medelhög värme i 5 min. 4. Skär grillade paprikor i mindre bitar och grovhacka oliver. Vänd ner den nykokta pastan, pastavatten, de grillade paprikorna, oliverna och ruccolan i pannan. Smula över fetaost.