


Snabb paprikapasta med oliver och fetaost
649474913020000Pasta3 liter vatten1 msk salt4 port. gemellipasta, ca 85 gram/ portionGrönsaker1 zucchini1 fp körsbärstomater, 250 g 1 msk olivolja2 vitlöksklyftor1 tsk salt½ tsk svartpeppar1 fp grillade paprikor, 480 g 1 fp kalamataoliver, 70 g 1 fp ruccola, 65 g 1 fp fetaost, 150 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram en traktörpanna. Ställ fram alla ingredienser och ha pastavattnet kokande innan ni börjar med matlagningen. 2. Koka gemellipasta enligt anvisningarna på förpackningen. Spara två dl av pastavattnet. 3. Grönsaker: Skär zucchini i halvmånar och halvera körsbärstomater. Hetta upp pannan med olivolja och fräs grönsakerna, pressad vitlök, salt och svartpeppar på medelhög värme i 5 min. 4. Skär grillade paprikor i mindre bitar och grovhacka oliver. Vänd ner den nykokta pastan, pastavatten, de grillade paprikorna, oliverna och ruccolan i pannan. Smula över fetaost.