Soltorkad tomatpasta med kronärtskockor
Soltorkad tomatpasta med kronärtskockor
Soltorkad tomatpasta med kronärtskockor

Soltorkad tomatpasta med kronärtskockor

749384170920009
Tomater och kikärtor i ugn:1 fp kikärtor, 380 g1 fp körsbärstomater, 250 g 1 msk olja från kronärtskockor2 krm salt2 port.  valfri pastaPastasås:1 fp kronärtskockor, 290 g½ fp bruschettamix, 100 g1 dl pastavatten1 fp salladsmix, 30 g 
0 kr
1. Förbered: Sätt ugnen på 225°. Ta fram en kastrull och ugnsform 15 x 20 cm. Ställ fram alla ingredienser och ha pastavatten kokande innan ni börjar med matlagningen. 2. Tomater och kikärtor i ugn: Blanda körsbärstomater med sköljda kikärtor, olja från kronärtskockor och salt i formen. Stek i mitten av ugnen i ca 10 min. 3. Koka valfri pasta. Spara en halv deciliter av pastavattnet. 4. Skär kronärtskockor i mindre bitar. Blanda den kokta pastan med bruschettamix, pastavattnet och kronärtskockorna i kastrullen. Toppa med tomaterna och salladsmix. Servera!