Soltorkad tomatpasta med kronärtskockor och mandel
Soltorkad tomatpasta med kronärtskockor och mandel
Soltorkad tomatpasta med kronärtskockor och mandel
Soltorkad tomatpasta med kronärtskockor och mandel
Soltorkad tomatpasta med kronärtskockor och mandel
Soltorkad tomatpasta med kronärtskockor och mandel

Soltorkad tomatpasta med kronärtskockor och mandel

249184842480009
Tomater och kikärtor i ugn1 fp kikärtor, 380 g1 fp körsbärstomater, 250 g1 msk olja från kronärtskockor½ tsk salt4 port. fullkornstagliatellePastasås1 fp kronärtskockor, 290 g1 fp bruschettamix, 200 g1 dl pastavatten½ fp ruccola, 35 g1 fp mandelspån, 100 g½ fp ruccola, 30 g
0 kr
1. Förbered: Sätt ugnen på 225°. Ta fram en kastrull och ugnsform 15 x 20 cm. Koka upp pastavatten i kastrullen.2. Tomater och kikärtor i ugn: Blanda sköljda kikärtor, körsbärstomater, olja från kronärtskockor och salt i formen. Stek i mitten av ugnen i 15 min.3. Koka fullkornstagliatelle enligt anvisningarna på förpackningen. Spara 1 dl av pastavattnet.4. Skär kronärtskockor i mindre bitar. Blanda den kokta pastan med bruschettamix, pastavattnet, kronärtskockorna och ruccola i kastrullen. Toppa med tomaterna, kikärtorna, mandelspån och resten av ruccolan. Servera!