Sotad tonfisk med glasnudelsallad
Sotad tonfisk med glasnudelsallad
Sotad tonfisk med glasnudelsallad
Sotad tonfisk med glasnudelsallad
Sotad tonfisk med glasnudelsallad

Sotad tonfisk med glasnudelsallad

249794352830009
Glasnudelsallad2 fp glasnudlar, 200 g 1 gurka1 fp raw slaw mix, 300 g1 flaska mandusås, 75 ml1 limeSotad tonfisk2 fp tonfisk, ca 460 g1 krm salt½ msk neutral olja1 nypa chiliflakes (valfritt)1 msk japansk soja2 fp aioli, 200 ml
0 kr
1. Förbered: Ta fram en stekpanna, kastrull och en stor salladsskål. Ställ fram alla ingredienser och ha nudelvattnet kokande innan ni börjar med matlagningen.2. Koka nudlarna i 2 min och skölj dem sedan i kallt vatten.3. Glasnudelsallad: Tärna gurka och blanda med nudlarna och rawslawmix i salladsskålen. Tillsätt mandusås och blanda runt. Klyfta lime.4. Sotad tonfisk: Salta tonfisken och smörj den med lite neutral olja. Hetta upp stekpannan så att den blir riktigt varm. Tillaga tonfisken på hög värme max 1 min/sida. Lägg tonfisken på en skärbräda och strö över lite chiliflakes (valfritt) och pensla med japansk soja. Skär tonfisken i tjocka skivor och lägg ut över salladen.5. Servera glasnudelsalladen med tonfisken, en klick aioli och limeklyftorna.