Sötpotatis- och kikärtswrap
Sötpotatis- och kikärtswrap
Sötpotatis- och kikärtswrap

Sötpotatis- och kikärtswrap

449394668900001
Rostad sötpotatis och kikärtor2 st sötpotatisar1 fp mörka kikärtor, 380 g1 rödlök1 fp tacokryddmix, 30 g1 tsk salt2 msk neutral oljaGrönsaker1 romansallad1 fp körsbärstomater, 250 g1 lime1 fp tortillabröd, 8 st1 fp guacamole, 150 g 
0 kr
1. Förbered: Sätt ugnen på 225°. Ta fram en ugnsplåt med bakplåtspapper, en stekpanna och ett fat att lägga grönsaker på.2. Rostad sötpotatis och kikärtor: Skölj sötpotatis och kikärtor. Skär sötpotatisen i 2 cm kuber och klyfta rödlök. Lägg allt på plåten och blanda med tacokrydda, salt och neutral olja. Rosta mitt i ugnen i ca 20 min.3. Grönsaker: Finstrimla romansallad. Halvera körsbärstomater och klyfta lime. Lägg allt på fatet.4. Värm tortillabröd i en torr stekpanna (valfritt).5. Bygg din egna wrap med tillbehören i tortillabrödet, toppa med guacamole.