


Sötpotatis- och kikärtswrap
549694200730004Rostad sötpotatis och kikärtor1 sötpotatis1 fp mörka kikärtor, 380 g1 tsk spiskummin1 tsk paprikapulver1 krm cayennepeppar½ tsk salt2 msk neutral oljaTillbehör1 fp körsbärstomater, 200 g1 fp salladsmix, 65 g½ fp tortillabröd, 4 st1 fp guacamole, 150 g
0 kr
1. Förbered: Sätt ugnen på 225°. Ta fram en ugnsplåt med bakplåtspapper och ett fat. 2. Rostad sötpotatis och kikärtor: Skölj sötpotatis och kikärtor. Skär sötpotatisen i 2 cm kuber. Lägg allt på plåten och tillsätt spiskummin, paprikapulver, cayennepeppar, salt och neutral olja. Rosta mitt i ugnen i ca 20 min.3. Tillbehör: Halvera körsbärstomater och lägg salladsmix på ett fat.4. Värm tortillabröd i en torr stekpanna (valfritt). 5. Bygg din egna wrap med tillbehören i tortillabrödet, toppa med guacamole.